Dependent/a de carnisseria i xarcuteria

Fecha y hora: jueves 6 May - lunes 31 May | 10:00

Categoría:

Lugar:

Descripción:

Us informem que obrim el període de preinscripció per a l’itinerari Dependent/a de carnisseria i xarcuteria previst d’inici en data 6 de Maig aprox.

 

En adjunt podeu trobar tota la informació de l’Itinerari, que té una durada total de 287 hores.

 

Destacar que, donat que aquest itinerari és en modalitat presencial,  si que es disposa de la possibilitat de rebre l’ajuda econòmica a la participació, segons la normativa del programa.

 

  • PER FER LES DERIVACIONS I PREINSCRIPCIONS:

Durant aquesta època de reducció de l’activitat presencial, us demanem, si us plau,  que les derivacions es facin directament mitjançant la Web de Barcelona Activa, per tal de vetllar per la protecció de dades de les persones participants.  En el següent link podeu pre-inscriure a les persones participants tant als tres itineraris en procés de preselecció. Igual que en les anteriors ocasions,  un cop feta la preinscripció, ens podeu enviar un correu electrònic  a pasocupacio@barcelonactiva.cat amb el nom de la persona i la derivació que heu fet, per tal de mantenir el feed back i la comunicació sobre procés de la persona participant.

 

Passos per fer la derivació i pre-inscirpció:

 

  1. Link Web Barcelona Activa. https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/assetsocupacio/interessos/pagina50395/passarelles-cap-a-locupacio-i-la-inclusio.do# à SECTOR COMERÇ
  2. Enviar correu informant de la derivació a pasocupacio@barcelonactiva.cat

 

  • METODOLOGIA DE SESSIONS INFORMATIVES I ENTREVISTES, per informar als usuaris…

 

Actualment estem fent la major part de l’activitat informativa i d’entrevista a les persones participants en format online,  mitjançant WhatsApp o altres plataformes segons les necessitats de la persona participant.

Per a les persones participants,  hem preparat un material de difusió informatiu (infografia i vídeo informatiu) els quals, les persones interessades en participar,  que han de confirmar la seva recepció i visionat abans de fer l’entrevista de preselecció i confirmar així, el seu interès en participar. En el moment de l’entrevista,  es poden resoldre els diferents dubtes amb la tècnica del programa.

No obstant, com que aquest itinerari es desenvoluparà en modalitat presencial, en els casos on sigui necessari i imprescindible, es podran fer entrevistes presencials.